| BASKENTLI UMUT | baskentliumut06.yetkin-forum.com |
| BASKENTLI UMUT | baskentliumut06.yetkin-forum.com |

AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKayıt OlDOST SİTEMİZGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» (ÇİN MALI) ANYCOOL TELEFONLARA JAVA YÜKLEMESİ
Cuma Nis. 30, 2010 7:21 pm tarafından Misafir

» SAMSUNG OYUN VE PROGRAMLARI
Ptsi Şub. 23, 2009 9:44 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» SAMSUNG TELEFONLARA JAVA YÜKLEMEK
Paz Şub. 22, 2009 5:43 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» SONY ERICSSON TELEFONLARA FORMAT ATMAK
Paz Şub. 22, 2009 5:07 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» SEİMENS TELEFONLARA FORMAT ATMAK
Paz Şub. 22, 2009 5:03 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» SAMSUNG TELEFONLARA FORMAT ATMAK
C.tesi Şub. 21, 2009 9:02 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» NOKIA TELEFONLARA FORMAT ATMAK
C.tesi Şub. 21, 2009 6:22 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» s60 Program Paketi Tek Link (48 MB)
C.tesi Şub. 21, 2009 6:07 pm tarafından BASKENTLI UMUT

» JAR UZANTILI OYUNLAR
Cuma Şub. 20, 2009 7:55 pm tarafından BASKENTLI UMUT

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum
Forum
baskentliumut06.yetkinforum.com

Paylaş | 

(ÇİN MALI) ANYCOOL TELEFONLARA JAVA YÜKLEMESİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
BASKENTLI UMUT
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

MesajKonu: (ÇİN MALI) ANYCOOL TELEFONLARA JAVA YÜKLEMESİ   Paz Mart 15, 2009 3:59 pm

Arkadaşlar önceden tc800 d7000i d6000i vb. telefonlar oyun çalıştı f988 de oyun çalıştıramayan arkadaşlarımız var.Ama ben diyorum herkes denesin mutlaka bir sonuç verecektir.

arkadaşlar bili[size=12]yorsunuz bugüne kadar cebimize oyun yükleyemiyorduk ama ben cep telefonuma yükledim mtk 6225 ve üst çipli telefonlarada uyumlu olduğunu duyurdum ben burda geniş bir anlatım vs vs yapmayacağım ben yaptıysam hepiniz yaparsınız şimdi size iki tane kod vereceğim bu kodları yine bekleme ekranında tuşlayın eğer telefonunuzda herhangi bir tepki varsa bi şekilde oyun yükleyebilirsiniz daha önce dediğim gibi yöntem alışageldiğimiz şeklinden çok farklı.Herkese iyi forumlar.

*#777755999# beklenen tepki Factory Id
*#220807# beklenen tepki internete bağlanma

konuyu buraya açmamın nedeni kullandığım telefonun f988 olmasıdır ama mtk 6225 ve üstü için de geçerlidir. ama bazı 6225 yazılım farklılığı nedeniyle bu kod çalışmıyor
ayrıntılı anlatım yapmamamın nedeni bizim üyelerimizin sitemizden aldığı herşeyi editleyip kendi adına yayınlamasıdır bu konuda lütfen talepte bulunmayın

Devamı aşağıda:
Evet devam ediyoruz.

Arkadaşlar bu oyunlar aşağıdaki linkteki kodların açıldığı telefonlar içindir resimler çok net değil bu nedenle sizden özür dilerim aceleye geldi zaten menü açıldığında anlarsanız

İlk önce bunu indirin.
anycool oyun ve klasörler indir
http://www.speedyshare.com/787599407.html
Rar Pass:[url=http://www.anycool-Reklam- Mesajı Rapor Edin]ANYCOOL CEP FORUM ANYCOOL CEP FORUM[/url] elle girin lütfen

rardan çıkan 3 klasörü hafıza kartına atın

arkadaşlar oyunlar da karakter sorunu ve nes olmayan oyunların çince olması nedeniyle karmaşık gelebilir size ama alıştıktan sonra çözersiniz şu uyarıyı da yapmam lazım bazı oyunlarda bilirsiniz online skor gönderme ve online oyun oynama seçeneği olduğundan yanlış basacağınız bazı tuşlar nete bağlanmanıza ve kontörünüzün gitmesine sebep olabilir

bu klasörleri hafıza kartına attıktan sonra oyunu
*#220807#basarak açıyoruz
ilk resimde gördüğünüz gibi oyunlar gelir bazıları sarı smiles şeklinde gözükmektedir
bunları ikinci resimdeki talimatlara göre açıp silme ve ön yükleme şansınız var ama nes oyunları sadece hafıza kartından silebiliyoruz içinde boyut nedeniyle sadece bir tane nes oyunu mevcuttur
asew kardeşimizin eklediği oyunları indirebilirsiniz denendi çalışyor

gelelim kendi uzantısına mrp uzantılı oyunları açmaktadır bu oyunları direkt mythroad atıyorsunuz nes oyunlarını da mythroadın içindeki nes klasörüne atacağız elimdeki oyunları eklemeye çaılışırım mrp uzantılı oyunların daha yeni ve kaliteli olduğunu nes e göre söyleyebilirim nes nintendo oyunları daha eski ve atari oyunları ama bu konuda sıkıntı yaşamazsınız nes oyun bulmak daha kolay çünkü

nes oyunları açma
bende 97.sırada görünüyor 4 karakterli ve oklu bir menü 1.sıradakine
tıklayıp açma tuşuna bastığınızda beyaz ampul çıkar onu anaylayıp QQ kare kare diye devam eden yerden oyunları görebilirsiniz

beğendiğiniz konu mesajlara rep ve teşekkür veya yorumlarınızı bekliyorum deneyen arkadaşlar sonuç yazarsa sevinirim telefon üzerinde işleme de ihtiyaç duyabiliriz çünkü

size mrp oyunlarla ilgili bide ipucu vereyim çince olduğu için genelde ilk menü oyunu açar sondaki kapar açılışta soru işareti çıkarsa onaylarsanız oyunu sesli oynarsınız
nes oyunlar içinde oyunu açtıktan sonra ilk geri tuşuna bastığınız da beş aşamalı bi menü çıkar ilki listeyi görmenizi sağlar sonuncu ise oyun ses ayarıdır 12345 seviye girebilirisiniz

eklediğim dosyada QQ2008A8 Müzik boxmsn gprs ile çalışır ama müzik box ta sadece müzik dinlerseniz kont gitmez burdaki msn programları da işimize yaramaz çin net ayarları gömülmüş içine
not:müzik boxıda playlist dosyasını silin öle çalıştırın.

Bu işlemleri uygulayanlar sonuçsuz kalmamıştır.
[/size]
Kullanıcı profilini gör http://baskentliumut06.yetkinforum.com
ALPER
Misafir

MesajKonu: RAR   Cuma Nis. 30, 2010 7:21 pm

YA INDIRDIM RAR SIFRESINI ANLAYAMADIM TEKRAR YAZARSAN SEVINIRIM

(ÇİN MALI) ANYCOOL TELEFONLARA JAVA YÜKLEMESİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Java Tabanlı telefonlar için oyunlar ,temalar